Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 48g58kcal10.2g0g1.9g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g94g33kcal1.7g6g0.2g3g
Rypsiöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Osterikastike, Blue Dragon3.1g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Soijakastike 7.5g4.5kcal0.4g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g266kcal24.8g15g11.8g6g
Valittu annoskoko156g133kcal12.4g7.5g5.9g3g
Annoskoko puolitettuna78g66kcal6.2g3.8g3g1.5g
Arvot/100g100g85kcal7.9g4.8g3.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95359