Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g8.2g30kcal0.7g6.5g0g0.1g
Pirkka naudan jauheliha 400g39g88kcal7.4g0g6.6g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g26g26kcal1.9g3.8g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 58g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä19g15kcal0.8g2.4g0.2g0.6g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1g2.4kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g323kcal22g26g14.4g1.6g
Valittu annoskoko156g162kcal11g13g7.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna78g81kcal5.5g6.5g3.6g0.4g
Arvot/100g100g104kcal7g8.3g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96586