Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu53g160kcal2.2g2.1g16g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 40g26kcal1.3g1.9g1.4g0g
Katkarapu 21g15kcal3.1g0g0.2g0g
Sieni-sipulihakkelus 27g7.1kcal0.4g0.7g0.1g0.7g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Selleri, annos 50g13g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Tilli mauste0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.8g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g421kcal14.4g11g35.4g1.4g
Valittu annoskoko156g211kcal7.2g5.5g17.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g105kcal3.6g2.8g8.9g0.4g
Arvot/100g100g135kcal4.6g3.5g11.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96636