Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 11g1.8kcal0.2g0g0g0.2g
Paprika punainen 27g7.9kcal0.3g1.2g0.1g0.5g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g3.4g3.7kcal0g0.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)26g7kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)45g36kcal7.5g0g0.4g0g
Soijakastike 1.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl28g34kcal1g1g2.8g0g
Tomaatti 15g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g188kcal19g9.6g6.8g2.6g
Valittu annoskoko156g94kcal9.5g4.8g3.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g47kcal4.8g2.4g1.7g0.7g
Arvot/100g100g60kcal6.1g3.1g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239