Kreolilainen lihapata

N. 600 g possun sisäfilettä
50-100 g meetwurstia/salamia kuutioina
150 g herkkusieniä/siitakasieniä
100 g hillosipuleita
150 g mustia oliiveja
1 pieni punainen paprika suikaleina
1 herkkukurkku kuutioina
3-5 dl kuohukermaa ja smetanaa
voita paistamiseen
suolaa
mustapippuria

Poista fileestä kalvot ja leikkaa liha sentin paksuisiksi suikaleiksi.

Ruskista lihapalat padassa pieni erä kerrallaan.

Lisää sienet, meetwursti ja paparika lihojen joukkoon paistumaan.

Lisää kerma ja hauduta hiljalleen n. 10 min. Lisää muut ainekset ja hauduta vielä 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

66tintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g53g69kcal11.2g0g2.1g0g
Hillosipuli (Pirkka), annos 20g8.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Salami, chili-paprika, Atria (125g)8.9g26kcal2g0.1g1.9g0g
Siitakesieni 8.9g2.4kcal0.2g0.2g0g0.3g
Oliivi ka , (vihrea/musta, kivetön, öljysäilötty)12g22kcal0.2g0.2g2.3g0.5g
Paprika punainen 18g5.2kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Maustekurkku8.9g1.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kuohukerma,valio,2dl27g91kcal0.5g0.8g9.3g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 8.9g35kcal0.2g0.2g3.7g0g
Voi 2.1g16kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g538kcal29.4g5.8g42.2g2.6g
Valittu annoskoko156g269kcal14.7g2.9g21.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g135kcal7.4g1.5g10.6g0.7g
Arvot/100g100g172kcal9.4g1.9g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98236