Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.50g175kcal6.6g34g1.2g1.9g
Sokeri 22g88kcal0g21.8g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)45g15kcal1.5g2g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g19g138kcal0.2g0.2g15.4g0g
Neilikka, annos 4g0.5g1.9kcal0g0.4g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.9g6kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Siirappi 18g54kcal0g13.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g957kcal17g145.8g33.4g4.8g
Valittu annoskoko156g479kcal8.5g72.9g16.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna78g239kcal4.3g36.5g8.4g1.2g
Arvot/100g100g306kcal5.4g46.7g10.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98450