Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 25g180kcal0.3g0.1g20.2g0g
Sokeri 36g147kcal0g36.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu19g23kcal2g0.1g1.7g0g
Vehnäjauho, sunnuntai21g75kcal2.6g15.1g0.4g0.6g
Leivinjauhe 2.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.7g2.6kcal0g0.6g0g0g
Banaani, kuorittu 53g46kcal0.6g9.6g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g954kcal11.2g125g45g3g
Valittu annoskoko156g477kcal5.6g62.5g22.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g239kcal2.8g31.3g11.3g0.8g
Arvot/100g100g305kcal3.6g40g14.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98586