Juurespossupata

Pannulle öljyä ja ruskista pieniksi kuutioiksi pilkottu sipuli.

Viipaloi possunfileet sopivan kokoisiksi paloiksi ja ruskista pannulla voin kera.

Yhdistä em ainekset ja lisää pilkotut porkkanat, perunat, kaali, omena ja juusto.

Lisää vesi, soijakastike ja mausteet.

Kypsytä hitaasti pienellä tulella vähintään tunti.

Mausteille piti antaa joku arvo, että sai mukaan tähän reseptiin ja ovat niin ollen määrältään viitteellisiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Nonno

Nonno sanoi...

Ainesluettelossa kolmanneksi alimmalla rivillä virhe. Pitää olla rakuuna eikä mikään rakuuna-broileripiirakka.
Nonno


torstai 05.02.2009 klo 07:44

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g21g5.9kcal0.1g1.3g0g0.5g
Omena, keskikokoinen 200g21g7.2kcal0g1.5g0.1g0.4g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Soijakastike2.1g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g21g13kcal0.3g2.7g0g0.2g
Kaali, valkokaali21g4.4kcal0.3g0.7g0g0.4g
Possun Ulkofile, 100g21g26kcal4.4g0g0.9g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g2.1g7.2kcal0.4g0g0.6g0g
Rakuuna-Broileripiirakka Kypsennetty (Pirkka), annos 125g0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g212kcal11.8g15g10.8g4g
Valittu annoskoko156g106kcal5.9g7.5g5.4g2g
Annoskoko puolitettuna78g53kcal3g3.8g2.7g1g
Arvot/100g100g68kcal3.8g4.8g3.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99246