Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha48g80kcal9.2g0g4.8g0g
Paprika punainen 24g7.1kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.8kcal0.1g1.4g0g0.6g
Makaroni, tumma 20g72kcal2.7g13.1g0.6g1.2g
Sipuli 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ruokakerma Valio 5%24g15kcal0.3g0.7g1.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 5.5g48kcal0g0g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g464kcal25.2g33.6g24.2g5g
Valittu annoskoko156g232kcal12.6g16.8g12.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna78g116kcal6.3g8.4g6.1g1.3g
Arvot/100g100g148kcal8.1g10.8g7.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99341