Makaronilaatikko, Soijarouhe ja Tonnikala

Valmisteluksi keitä 1,5 dl soijarouhetta 3 dl vedessä noin 5 minuuttia ja valuta vesi pois sihvilässä.

Keitä makaronit (4 dl) valmiiksi paketin ohjeen mukaisesti.

Kuullota sipulit öljyssä, lisää valmis soijarouhe ja tonnikala ja paista hetki.

Tee munamaito (3 dl rasvatonta maitoa, 2 dl vettä ja kaksi kananmunaa) sekoita kunnolla.

Kaikki sekaisin korkeareunaiseen uunivuokaan, pinnalle hieman juustoa ja uuniin noin 40 min 200 astetta.

Valmis

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Norppa104
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g6.1g20kcal3g1.8g0g0.3g
Tonnikala vedessä 18g19kcal4.1g0g0.3g0g
Makarooni, Sydän (Myllyn paras), annos 45g22g77kcal3g14.4g0.6g1.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen37g12kcal1.2g1.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.1g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)3.6g10kcal1.1g0g0.6g0g
Vesi49g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 13g19kcal1.7g0g1.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g348kcal28.4g36.6g9.4g3.4g
Valittu annoskoko156g174kcal14.2g18.3g4.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna78g87kcal7.1g9.2g2.4g0.9g
Arvot/100g100g112kcal9.1g11.7g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99870