Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g11g38kcal1.3g7.7g0.2g0.3g
Ruisjauho Pirkka8.9g27kcal0.9g5.4g0.2g1.3g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka19g64kcal2.4g12.3g0.5g0.7g
Kuivahiiva, annos 11g1.1g4.1kcal0.5g0.5g0.1g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Heinz ketsuppi9g10kcal0.1g2.2g0g0g
Chilikastike (Hp)1.6g2.1kcal0g0.5g0g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti34g48kcal6.1g0.3g1.7g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka14g8kcal0.1g2g0g0.2g
Aurajuusto (Valio), annos 17g8.3g28kcal1.7g0g2.4g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%21g59kcal6.4g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g660kcal39g61.8g26.6g5g
Valittu annoskoko156g330kcal19.5g30.9g13.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna78g165kcal9.8g15.5g6.7g1.3g
Arvot/100g100g211kcal12.5g19.8g8.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99890