Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g75g96kcal11.2g0g6.8g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g5.3g14kcal0.4g2.6g0.3g0.5g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 19g12kcal0.6g0.9g0.7g0g
Korppujauho 4.7g17kcal0.5g3.5g0g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu17g21kcal1.9g0.1g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g377kcal29.4g15.2g24.2g1.8g
Valittu annoskoko157g189kcal14.7g7.6g12.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna78g94kcal7.4g3.8g6.1g0.5g
Arvot/100g100g121kcal9.4g4.9g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113422