Leivitetty kala karpille

Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra113g90kcal19.2g1.1g1.1g0g
Voi 14g102kcal0.2g0.1g11.5g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g5.6g33kcal1.2g0.5g2.9g0.6g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g8.5g48kcal1.5g0.6g4.2g1g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g591kcal48g4.6g42.6g3.2g
Valittu annoskoko156g296kcal24g2.3g21.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g148kcal12g1.2g10.7g0.8g
Arvot/100g100g189kcal15.3g1.5g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358136