Tonnikalasalaatti

- Keitä makaronit, kaada vesi pois, lisää jäiset vihannekset, hetken päästä suikaloitu omena ja tonnikalapalat, sekoita.

- Kaada tonnikalapurkin liemi kulhoon.

Lisää purjosipuli silppu, puserra joukkoon valkosipulin kynsi, lisää valkoviinietikka, pippuria myllystä, sekoita.

Lisää muut salaattiaineet kulhoon, sekoita
- Revi salaatin lehtiä lautaselle, laita päälle tonnikalasalaattia.

- Voit lisätä sulatettuja katkarapuja tai keitettyä kananmunaa annokseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 23g24kcal0.9g4.4g0.2g0.4g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 38g39kcal1.3g6.8g0.4g1.1g
Salaatti, jäävuori tuore19g1.9kcal0.2g0.2g0g0.2g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala vedessä 35g36kcal7.8g0g0.5g0g
Purjosipuli 13g3kcal0.2g0.3g0g0.3g
Omena, keskikokoinen 200g26g8.9kcal0.1g1.9g0.1g0.5g
Persilja 1.9g0.5kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g227kcal21g27.4g2.4g5.4g
Valittu annoskoko156g114kcal10.5g13.7g1.2g2.7g
Annoskoko puolitettuna78g57kcal5.3g6.9g0.6g1.4g
Arvot/100g100g73kcal6.7g8.8g0.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98211