Pirjon gazpacho

Kuori ja paloittele kasvikset korkeareunaiseen astiaan tai kannuun, soseuta karkeaksi soseeksi sauvasekoittimella.

Lisää paseerattua tomaattia ja vettä siten, että soseuttaminen helpottuu.

Lopuksi mausta oliiviöljyllä, balsamiviinietikalla, suolalla ja puristetuilla valkosipulin kynsilllä.

Jäähdytä jääkaapissa.

Tarjoa sellaisenaan tai paahdettujen leipäkuutioiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore38g3.8kcal0.2g0.6g0g0.3g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g31g7.8kcal0.4g1.3g0.1g0g
Hunajameloni kuorittu 19g6.9kcal0.1g1.5g0g0.2g
Cantaloupe meloni19g3.8kcal0.1g0.8g0g0.2g
Purjosipuli 6.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Viinietikka balsami2.8g1kcal0g0g0g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Paprika punainen 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika keltainen 3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g98kcal1.8g9.8g5.2g2g
Valittu annoskoko157g49kcal0.9g4.9g2.6g1g
Annoskoko puolitettuna78g25kcal0.5g2.5g1.3g0.5g
Arvot/100g100g31kcal0.6g3.1g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276552