J14 tuorehernesosekeitto

Kuori peruna ja pieni todella pieniksi.

Laita vesi kattilaan ja kasviskuutio.

Lisää peruna palat ja keittele.

Lisää pakasteherneet ja keitä lissää.

kaada vesi kattilasta kannuun talteen ja soseuta perunat ja herneet.

lisää kerma ja keitinvettä niin , että siitä tulee itselle sopivan notkeaa keittoa.

Mausta suolalla ja limemehulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g38g23kcal0.6g4.9g0g0.3g
Herne, pakaste (rainbow)54g46kcal3.3g8.1g0g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g0.8g1.7kcal0g0.2g0.1g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g21g23kcal0.6g0.7g2.1g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g187kcal9g28g4.4g4g
Valittu annoskoko157g94kcal4.5g14g2.2g2g
Annoskoko puolitettuna78g47kcal2.3g7g1.1g1g
Arvot/100g100g60kcal2.9g8.9g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=445637