Porsaan jauhelihaa ja fetasalaattia

Kuullota pilkotut sipulit rypsiöljyssä, lisää porsaan jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta tarvittaessa ruususuolalla ja valkopippurilla.

Sekoita salaattiainekset keskenään, ja mausta tarvittaessa lautasella sitruunan mehulla, pippurilla ja (ruusu) suolalla.

Sekoita kermaviiliin valitsemaasi chilikastiketta ja mahdollisesti muita mausteita makusi mukaan.

Juomaksi sopii (sitruuna) jäävesi.

Tarjoile ja nauti!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 626 grammaa

Matiashullu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha porsaan 12%50g106kcal9g0g6g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Salaatti, jäävuori tuore31g3.1kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Kirsikkatomaatti, suomalainen16g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kurkku 19g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Feta Patros 200 g13g30kcal2g0.1g2.4g0g
Paprika, punainen9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kermaviili Ingman 10%13g15kcal0.4g0.5g1.2g0g
Rypsiöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g332kcal24.2g5g20g1.8g
Valittu annoskoko157g166kcal12.1g2.5g10g0.9g
Annoskoko puolitettuna78g83kcal6.1g1.3g5g0.5g
Arvot/100g100g106kcal7.7g1.6g6.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=240271