Eevaliin makarooniloota

Keitä makaroonit (5 dl kuivana) väljässä vedessä pussin ohjeen mukaan.

Paista jauheliha ruokalusikallisessa öljyä kypsäksi.

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja suola sekä muita mausteita (esim.

paprikajauhetta vajaa teelusikallinen ja mustapippuria vajaa puoli teelusikallista).

Voitele iso uunivuoka öljytilkalla ja kaada siihen makaroonit ja ajuheliha, sekoita ja lisää munamaito ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makarooni (Torino)26g90kcal4.1g16.5g0.7g1.5g
Paistijauheliha, snellman37g64kcal4.5g0g3.7g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 66g30kcal2g3.1g1g0g
Kananmuna, keitetty 15g22kcal1.9g0g1.6g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g9g34kcal2.6g0.2g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g528kcal30.2g39.6g24.4g3g
Valittu annoskoko157g264kcal15.1g19.8g12.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g132kcal7.6g9.9g6.1g0.8g
Arvot/100g100g169kcal9.6g12.6g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=333334