Aapon ruokaisa nakkikeitto

Kuullota sipuli ja nakit kattilassa oivariinissa.

Lisää vesi ja hetken päästä nauhanlihafondi.

Kun fondi on sulanut lisää mausteet ja tomaattimurska.

Sekoita ja anna kiehua.

Keiton voi antaa porista hyvinkin rauhassa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g1.7g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Grillinakki, x-tra (X-tra), annos 100g25g60kcal2.8g0.8g5g0.1g
Puutarhurin sekoitus (Apetit), annos 300g19g8.2kcal0.4g1.5g0.1g0g
Aurinkokasvikset (Apetit), annos 300g19g5.1kcal0.2g0.9g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)1.2g9kcal0g0g1g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, luomu (Bioitalia), annos 400g25g5kcal0.3g0.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g182kcal7.6g8.6g12.8g1.4g
Valittu annoskoko157g91kcal3.8g4.3g6.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g45kcal1.9g2.2g3.2g0.4g
Arvot/100g100g58kcal2.4g2.7g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182577