Kermainen jauhelikastike

Pilko sipuli ja kuullota sitä oivariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää kerma ja koskenlaskija.

Anna juuston sulaa ja valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jeanette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 72g158kcal12.5g0g12.2g0g
Kuohukerma (Ingman)52g177kcal1.1g1.6g18.2g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto26g73kcal4.9g0g5.7g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)2.1g11kcal0g0g1.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kuohukerma (Ingman)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto0g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana314g843kcal37.2g3.6g74.6g0.2g
Valittu annoskoko157g421kcal18.6g1.8g37.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna79g211kcal9.3g0.9g18.7g0.1g
Arvot/100g100g269kcal11.9g1.1g23.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152296