Punajuuri-jauhelihahomejuustolaatikko

Keitä riisit suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia.

Kuori punajuuret ja raasta hienolla terällä.

Ruskista jauheliha ja lisää sipulikuutiot ja anna pehmetä.

Mausta jauhelihaseos basilikalla suolalla ja pippurilla.

Sekoita punajuuriraasteen joukkoon esikeitetyt riisit vesineen.

Kaada punajuuri seosta ja jauhelihaseosta ja homejuustoa kerrokisttain vuokaan.

Sekoita maito ja munat keskenään ja kaada seos vuokaan 200 astetta tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g4.8g17kcal0.3g3.6g0.1g0.1g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 56g22kcal0.6g3.9g0.1g1.4g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha23g37kcal4.3g0g2.3g0g
Basilika, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito (Valio)28g13kcal0.9g1.4g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 6.2g8.8kcal0.8g0g0.6g0g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss4.2g14kcal0.9g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana314g226kcal15.8g18.4g9.4g3.2g
Valittu annoskoko157g113kcal7.9g9.2g4.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna79g57kcal4g4.6g2.4g0.8g
Arvot/100g100g72kcal5g5.9g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309796