Kesäkurpitsakeitto

Paloittele kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna voi kattilassa ja kuullota.

Lisää 8dl vettä ja 1,5 liemikuutiota, anna kiehua 15min.

Lisää juusto ja mausteet.

Soseuta keitto.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 875g158kcal4.9g21.9g3.5g6.1g
Sipuli (kuorittu)275g74kcal3.6g13.2g0.6g4.7g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g45g97kcal6.2g9.7g3.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g250g700kcal47.5g0.1g55g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.5g0.2g0.5g
Voi 70g508kcal0.8g0.3g56.9g0g
Basilika, tuore 10g2.7kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Timjami, annos 3g7.5g16kcal0.7g2g0.6g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3120g3168kcal132.4g103.6g241.2g28.6g
Valittu annoskoko1560g1584kcal66.2g51.8g120.6g14.3g
Annoskoko puolitettuna780g792kcal33.1g25.9g60.3g7.2g
Arvot/100g100g102kcal4.2g3.3g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303407