Vuohenjuusto-tomaatti-basilika-salaatti-

1 ruukkusalaatti
2 tuoretta tomaattia
1 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä (kuutioituna)
100 g vuohenjuustoa (valmiiksi viipaloitua) murennettuna
1 kevätsipuli varsineen
muutama basilikanlehti
-mausteeksi ruusu/himalajansuolaa ja mustapippuria (voi maustaa reippaalla kädellä!)
Silppua, sekoita, nauti (hyvällä omallatunnolla)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 45g102kcal2.3g7.9g6.3g2.6g
Tomaatti 750g171kcal4.2g25.9g2.2g10.5g
Ruukkusalaatti (oksasen puutarha oy) (Suomi), annos 100g300g30kcal3.3g3g0.6g3g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g210g529kcal33.6g3.4g42g0g
Basilika, tuore150g60kcal4.6g7.5g1.2g5.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3120g1841kcal98.8g105.4g105g47.4g
Valittu annoskoko1560g921kcal49.4g52.7g52.5g23.7g
Annoskoko puolitettuna780g460kcal24.7g26.4g26.3g11.9g
Arvot/100g100g59kcal3.2g3.4g3.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=369059