Paras alakarppi pizzapohja ikinä

Tämän pohjan on Kipura ja Tsil kehitelleet, legensa jo eläessään

Ainekset sekaisin, levitä vuoan pohjalle veteen kastetun lusikan avulla.

Esipaista n. 10 min 200 asteessa.

Täytteet päälle ja vielä uuniin n. 20 minuutiksi.

On just semmoinen rapea pohja - ei liian paksu, mutta pysyy hyvin kasassa.

Erinomainen myös muiden piirakoiden pohjaksi mm. sienien kera.

Tuplaamalla reseptin saat siitä koko pellilliseen riittävän pohjan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g900g5400kcal189g59.4g486g0g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Emmental, punaleima 17%600g1740kcal204g0g102g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 45g125kcal0.9g1.4g12.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3120g14582kcal789.4g133g1201.2g0.2g
Valittu annoskoko1560g7291kcal394.7g66.5g600.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna780g3646kcal197.4g33.3g300.3g0.1g
Arvot/100g100g467kcal25.3g4.3g38.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115884