Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 82g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 613g207kcal4.2g33.7g0.6g8.6g
Mansikka 344g160kcal1.7g28.9g0.7g6.5g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g521g2033kcal0g510.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3120g4799kcal11.8g1147g2.6g30.2g
Valittu annoskoko1560g2400kcal5.9g573.5g1.3g15.1g
Annoskoko puolitettuna780g1200kcal3g286.8g0.7g7.6g
Arvot/100g100g154kcal0.4g36.8g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463