Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 134g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 184g604kcal19.4g111.8g4.1g18.2g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g201g703kcal12.1g152.7g3.4g4g
Vesi, vesijohtovesi 335g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen670g221kcal22.1g32.8g0g0g
Oivariini, 60 (100g)34g184kcal0.3g0.3g20.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3120g3424kcal107.8g595.2g55.2g44.4g
Valittu annoskoko1560g1712kcal53.9g297.6g27.6g22.2g
Annoskoko puolitettuna780g856kcal27g148.8g13.8g11.1g
Arvot/100g100g110kcal3.5g19.1g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147336