Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 166g236kcal20.7g0.5g17g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka75g663kcal0g0g75.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 294g1008kcal29.9g205.5g3.5g10.3g
Leivinjauhe 15g27kcal0.8g5.7g0g0.1g
Sokeri 128g520kcal0g127.9g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki151g84kcal12.8g7.5g0.3g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g151g267kcal0.3g14.8g0.3g0g
Mustikka452g150kcal2.3g28.9g1.8g14.9g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)75g279kcal10.5g41.4g6g8.3g
Sokeri 54g220kcal0g54.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3120g6905kcal154.6g972.8g208.4g67.2g
Valittu annoskoko1560g3452kcal77.3g486.4g104.2g33.6g
Annoskoko puolitettuna780g1726kcal38.7g243.2g52.1g16.8g
Arvot/100g100g221kcal5g31.2g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181956