Aapon Tappavanherkullinen Suklaakakku

Sulata toinen suklaalevy ja voi kattilassa sekoittaen.

Lisää vaniljasokeri ja kerma joukkoon.

Sekoita jauhot ja sokeri keskenään.

Lisää kananmunat ja jäähtynyt suklaasokerivoiseos.

Laita laajaan rengasvuokaan ja paista 175 celsiusasteessa 30 minuuttia.

Sekoita vispikerma ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon Marianne-crushit.

Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se kahti.

Kostuta leikkauspinnat kevyesti esimerkiksi mansikkamehulla.

Sulata toinen suklaalevy ja levitä tahna leikkauspintoihin ja anna kovettua.

Laita kermavaahto kakkupohjain väliin.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taloussuklaa, Fazer344g1773kcal13.4g192.7g103.3g18.2g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)129g929kcal1.3g5.2g103.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g17g69kcal0g17g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 172g207kcal5.4g7.7g17.2g0g
Leivinjauhe 8.6g15kcal0.4g3.3g0g0g
Sokeri 86g349kcal0g86g0g0g
Kananmuna kuoreton 189g270kcal23.7g0.6g19.4g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl172g620kcal3.4g4.6g65.4g0g
Sokeri37g150kcal0g37g0g0g
Marianne crush 150g129g555kcal1.5g111g10.8g2.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 43g159kcal8g4.7g9.3g13.1g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g232g790kcal4.6g181.2g3.9g16.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3120g11771kcal123.4g1302g665.2g99.6g
Valittu annoskoko1560g5885kcal61.7g651g332.6g49.8g
Annoskoko puolitettuna780g2943kcal30.9g325.5g166.3g24.9g
Arvot/100g100g377kcal4g41.7g21.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183497