Raparperipiirakka

1.Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna ja vesi sekä keskenään sekoitetut jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe.

Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada päälle raparperipalat ja sokeri.

Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa kymmenisen minuuttia.

2.Sekoita munat, sokeri, vaniljasokeri ja kerma.

Kaada seos vuokaan ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt ja piirakka saanut kauniin värin

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60% rasvaa 188g1022kcal1.7g0.9g114.3g0g
Sokeri 159g647kcal0g159.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 244g836kcal24.8g170.6g2.9g8.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.9g0g0g
Leivinjauhe 6.2g11kcal0.3g2.4g0g0g
Raparperi pakastettu438g136kcal3.1g24.1g0.4g6.1g
Fariinisokeri63g254kcal0g62.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 206g294kcal25.8g0.6g21.1g0g
Sokeri 53g216kcal0g53.1g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl63g53kcal0.9g2.7g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3120g7212kcal130.4g972.2g300.2g29.2g
Valittu annoskoko1560g3606kcal65.2g486.1g150.1g14.6g
Annoskoko puolitettuna780g1803kcal32.6g243.1g75.1g7.3g
Arvot/100g100g231kcal4.2g31.2g9.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225875