Mantelileipä Karppi

Sekoita kaikki ainekset sekaisin.

Jos haluat pehmeitä leipiä niin käytä sähkövatkainta saadaksesi kuohkean taikinan.

Käytä leivinjauheen tilalla ruokasoodaa!!!
Pyörittele pellille pieniä palloja ja taputtele ne kosteilla sormilla leipäsiksi.

Esilämmitä uuni 200 asteeseen ja paista leipiä noin 15 min tai kunnes ovat kullan ruskeita.

Taikinassa voi käyttää oman mielen mukaan erilaisia mausteita.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hannaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g604g3621kcal144.8g39.8g325.9g0g
Kananmuna kuoreton 553g789kcal69.1g1.7g56.7g0g
Emmental, punaleima 17%377g1094kcal128.2g0g64.1g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 25g44kcal1.3g9.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3120g11096kcal686.8g102g893.4g0.2g
Valittu annoskoko1560g5548kcal343.4g51g446.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna780g2774kcal171.7g25.5g223.4g0.1g
Arvot/100g100g356kcal22g3.3g28.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257526