Kesäkurpisakakku

Raasta kesäkurpisa.

Vatkaa kanamunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää kesäkurpitsa raasteeseen öljy ja sekoita joukkoon.

Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe, sooda, pähkinärouhe, kaneli, vaniljasokeri ja rusinat keskenään.

Lisää lopuksi taikinaan.

Kaada taikina isoon kuivakakkuvuokaan.

Tai kahteen pitkänomaiseen vuokaan.

Paista 175 asteessa reilu tunti.

Pienennä kypsymisen loppuvaiheessa lämpöä 160 asteeseen jos kakkujen pinta uhkaa tummua liikaa.

Kakku sopii myös pakastettavaksi.

Säilyy myös ilman pakastusta pitkää ellei tule syödyksi :)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)150g188kcal16.4g0.4g13.5g0g
Sokeri 254g1032kcal0g253.9g0g0g
Rypsiöljy 179g1587kcal0g0g179.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 399g72kcal2.2g10g1.6g2.8g
Vehnäjauho puolikarkea 359g1231kcal36.6g251.2g4.3g12.6g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2g7.3kcal0.1g1.6g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Rusina 120g350kcal3.3g71.9g0.6g11.6g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g80g479kcal19.1g5.3g43.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3120g9990kcal156.4g1212g485.2g54g
Valittu annoskoko1560g4995kcal78.2g606g242.6g27g
Annoskoko puolitettuna780g2498kcal39.1g303g121.3g13.5g
Arvot/100g100g320kcal5g38.8g15.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310097