Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g1118g1610kcal245.9g0g67.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl24g216kcal0g0g24g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 10g27kcal1g3.7g0.3g2.5g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g200g240kcal4.6g9.6g20g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g200g220kcal4.6g8g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3120g4622kcal512.2g42.6g262.8g5g
Valittu annoskoko1560g2311kcal256.1g21.3g131.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna780g1156kcal128.1g10.7g65.7g1.3g
Arvot/100g100g148kcal16.4g1.4g8.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312691