Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 416g141kcal12.7g20.4g0.4g0g
Ruokasuola jodioitu 5.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Sokeri 71g287kcal0g70.7g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g3.1g10kcal0.3g1.9g0.2g0.9g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g18g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 832g2855kcal84.8g582.5g10g29.1g
Margariini 80 % laktoositon 146g1019kcal0.9g0g114.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3120g8819kcal214.6g1351.4g264.6g60g
Valittu annoskoko1560g4409kcal107.3g675.7g132.3g30g
Annoskoko puolitettuna780g2205kcal53.7g337.9g66.2g15g
Arvot/100g100g283kcal6.9g43.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78250