Pannukakku

Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää maito ja suola.

Lisää jauhot koko ajan sekoittaen.

Anna taikinan turvota hetki ja kaada se voidellulle uunipellille.

Paista 225 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 5128g2337kcal153.8g246.2g76.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)3077g3877kcal338.5g9.2g276.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1667g5719kcal169.8g1166.7g20g58.3g
Suola, annos 3g26g0kcal0g0g0g0g
Margariini 80% keskiarvo103g728kcal0.3g0.2g82.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g25322kcal1324.8g2844.6g911.8g116.6g
Valittu annoskoko10000g12661kcal662.4g1422.3g455.9g58.3g
Annoskoko puolitettuna5000g6331kcal331.2g711.2g228g29.2g
Arvot/100g100g127kcal6.6g14.2g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124326