Kesäkurpitsakeitto

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Kuullota sipulia pienessä määrässä öljyä (itse käytän öljysumutinta).

Lisää kesäkurpitsa ja sekoittele pari minuuttia.

Lisää joukkoon valkosipuli, fondi, tomaattimurska, mausteet ja puolisen litra vettä.

Sekoita ja hauduta puolisen tuntia.

Maista, mausta lisää tai lisää vettä.

Lisää makronit ja siskonmakkarapalloset.

Anna kiehua, kunnes pasta on kypsää (n. 6 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 306g55kcal1.7g7.7g1.2g2.1g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g13g21kcal1.2g4.1g0g0.1g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g438g153kcal4.4g28.4g2.2g0g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Basilika, kuivattu 0.9g2.2kcal0.1g0.2g0g0.4g
Timjami 0.9g2.5kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Oregano, kuivattu 0.9g2.7kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g263g625kcal32.3g0g49.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 438g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 53g16kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Ruispasta runsaskuituinen (Torino), annos 40g35g116kcal4.2g22.7g0.7g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3122g2037kcal91.2g142.4g108.8g15g
Valittu annoskoko1561g1019kcal45.6g71.2g54.4g7.5g
Annoskoko puolitettuna781g509kcal22.8g35.6g27.2g3.8g
Arvot/100g100g65kcal2.9g4.6g3.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=414876