Tonnikala munarullaa

Sekoita munat, vehnäjauho, puolet juustoraasteesta, leivinjauhe, maito.

Kaada pellille joka vuorattu leivinpaperilla ja 200 ast uuniin 20-30 min. poista uunista ja anna hieman jäähtyä.

Sekoita kala ja tuorejuusto, lisää halutessa mausteita ja yrttejä, levitä tasaisesti levyn päälle, rullaa leivinpaperin avulla rullaksi, päälle loput juustoraasteesta ja uuniin takaisin kunnes juusto sopivasti ruskistunut.

Voila!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Hd1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g257g367kcal32.1g0.8g26.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen467g154kcal15.4g22.9g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g117g409kcal14g82.9g2.5g3.5g
Leivinjauhe 2.9g5.1kcal0.2g1.1g0g0g
Tonnikala vedessä ( Abba ) 185 g purkki350g385kcal87.6g1.8g3.5g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste133g479kcal38.6g2.3g37.3g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g234g374kcal18.7g9.3g30.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3122g4348kcal413.2g242.2g200.4g7g
Valittu annoskoko1561g2174kcal206.6g121.1g100.2g3.5g
Annoskoko puolitettuna781g1087kcal103.3g60.6g50.1g1.8g
Arvot/100g100g139kcal13.2g7.8g6.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=452850