Jauhelihagulassi

Kuori ja lohko perunat.

Kuori ja viipaloi porkkanat.

Ruskista jauheliha kattilassa.

Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mausta paprikajauheella, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella (tai miten haluat).

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat.

Keitä miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää suikaloitu paprika ja ketsuppi.

Jatka keittämistä vielä viitisen minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 447 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikajauhe 7.7g25kcal1.1g1.4g1g2.9g
Vesi, vesijohtovesi 490g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk280g75kcal1.7g14.8g0.6g3.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g70g20kcal0.4g4.2g0.1g1.8g
Peruna, vanha, kuorittu 238g181kcal4.5g36.9g0.5g2.4g
Paprika punainen 119g35kcal1.1g5.4g0.5g2.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.6g5.8kcal0.4g0.9g0g0.1g
Sipuli 39g12kcal0.5g1.8g0.1g0.7g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g280g476kcal53.2g0g28g0g
Ketsuppi, Heinz35g36kcal0.3g8.4g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3129g1731kcal126.4g147.6g61.6g29g
Valittu annoskoko1564g865kcal63.2g73.8g30.8g14.5g
Annoskoko puolitettuna782g433kcal31.6g36.9g15.4g7.3g
Arvot/100g100g55kcal4g4.7g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60019