Karppaajan Carbonara

1. Kuori kesäkurpitsa kuorimaveihdellä.

Heitä uloin kerros pois ja jatka suikaloimista, kunnes saat kasan kesäkurpitsanauhoja.

2. Ruskista pekoni, viipaloidut herkkusienet ja murskattu valkosipuli pannulla.

Lisää joukkoon kerma ja anna kiehua muutama minuutti.

3. Mausta pippurilla, raastetulla parmesaanilla ja basillikalla.

4. Nosta pannu liedeltä ja sekoita joukkoon muna.

Älä lämmitä uudelleen.

5. Paista kesäkurpitsanauhoja voissa että pehmenevät.

Laita vähän suolaa.

6. Kokoa annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Kuminena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 4476g808kcal25.1g111.9g17.9g31.3g
Herkkusieni 1599g254kcal33.6g4.8g5.3g24g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]639g2158kcal76.7g0g236.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl2558g8696kcal51.2g76.7g895.1g0g
Kananmuna kuoreton 703g1003kcal87.9g2.1g72.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g26g27kcal2g4.2g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g25891kcal553g399.4g2454.4g111.6g
Valittu annoskoko10000g12946kcal276.5g199.7g1227.2g55.8g
Annoskoko puolitettuna5000g6473kcal138.3g99.9g613.6g27.9g
Arvot/100g100g130kcal2.8g2g12.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284412