Pirjon gazpacho

Kuori ja paloittele kasvikset korkeareunaiseen astiaan tai kannuun, soseuta karkeaksi soseeksi sauvasekoittimella.

Lisää paseerattua tomaattia ja vettä siten, että soseuttaminen helpottuu.

Lopuksi mausta oliiviöljyllä, balsamiviinietikalla, suolalla ja puristetuilla valkosipulin kynsilllä.

Jäähdytä jääkaapissa.

Tarjoa sellaisenaan tai paahdettujen leipäkuutioiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore375g38kcal2.3g6.3g0.4g2.6g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g313g78kcal4.1g13.1g0.6g0g
Hunajameloni kuorittu 188g69kcal1.2g14.6g0.2g1.5g
Cantaloupe meloni188g38kcal1.1g7.7g0.2g1.7g
Purjosipuli 63g14kcal1.1g1.5g0.1g1.3g
Viinietikka balsami28g10kcal0g0.3g0g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl25g220kcal0g0g25g0g
Paprika punainen 38g11kcal0.4g1.7g0.2g0.7g
Paprika keltainen 31g9kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Vesi313g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3130g984kcal21.8g95.2g53.6g17g
Valittu annoskoko1565g492kcal10.9g47.6g26.8g8.5g
Annoskoko puolitettuna783g246kcal5.5g23.8g13.4g4.3g
Arvot/100g100g31kcal0.7g3g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276552