Porsaan jauhelihaa ja fetasalaattia

Kuullota pilkotut sipulit rypsiöljyssä, lisää porsaan jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta tarvittaessa ruususuolalla ja valkopippurilla.

Sekoita salaattiainekset keskenään, ja mausta tarvittaessa lautasella sitruunan mehulla, pippurilla ja (ruusu) suolalla.

Sekoita kermaviiliin valitsemaasi chilikastiketta ja mahdollisesti muita mausteita makusi mukaan.

Juomaksi sopii (sitruuna) jäävesi.

Tarjoile ja nauti!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 626 grammaa

Matiashullu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha porsaan 12%500g1060kcal90g0g60g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Salaatti, jäävuori tuore312g31kcal3.4g2.5g0.6g3.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen156g31kcal0.9g5.9g0.5g2.2g
Kurkku 187g21kcal1g2.6g0.2g1.3g
Feta Patros 200 g125g297kcal20.1g0.9g23.7g0g
Paprika, punainen94g24kcal0.8g4.3g0.4g1.9g
Kermaviili Ingman 10%125g150kcal3.9g5.5g12.5g0g
Rypsiöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3130g3317kcal241.8g49.4g202.2g19.2g
Valittu annoskoko1565g1658kcal120.9g24.7g101.1g9.6g
Annoskoko puolitettuna783g829kcal60.5g12.4g50.6g4.8g
Arvot/100g100g106kcal7.7g1.6g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=240271