Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g856g642kcal16.3g136.9g1.7g8.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g171g48kcal1g10.2g0.3g4.3g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g385g876kcal46.2g10g73.2g0g
Sipuli (kuorittu)86g23kcal1.1g4.1g0.2g1.5g
Lanttu 51g15kcal0.5g2.4g0.2g0.9g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g17g42kcal0.5g7.5g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3132g3292kcal131.2g342.2g153.2g30.6g
Valittu annoskoko1566g1646kcal65.6g171.1g76.6g15.3g
Annoskoko puolitettuna783g823kcal32.8g85.6g38.3g7.7g
Arvot/100g100g105kcal4.2g10.9g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264219