Risotto ala Tomppa

Tästä resptistä tulee 4-6 annosta.

Tarvitset: Risella risottoriisiä 3dl, vettä 0,7l, ruokaöljyä 2rl, nakkeja paketillisen ja isohkon porkkanan.

Mausteeksi kurryä ja mustaa pippuria ja ripaus suolaa.

Laita 3 litra kattila lämpiämään ja laita ruokaöljyö pohjalle.

Kun tuntuu lämpöä kämmeneen, lisää riisi.

Sekoita koko ajan ja kun riisistä irtoaa valkoista öjlyn sekaan, lisää vesi.

laita levyä pienemmälle.

Lisää mausteet.

Muista laittaa kansi päälle. 10 min. kohdalla lisää porkkanaraaste ja pilkotut nakit.

Vielä n. 10 minuuttia ja ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, Atria A-lk kuoreton316g694kcal35.3g7.9g59.9g0.3g
Porkkanaraaste 200g225g61kcal1.4g11.9g0.5g5.6g
Rypsiöljy rainbow11g101kcal0g0g11.3g0g
Risella risottoriisi (keitetty) (Risella), annos 100g1014g1139kcal22.6g252.5g4.1g9.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3132g3990kcal118.6g544.6g151.6g30.6g
Valittu annoskoko1566g1995kcal59.3g272.3g75.8g15.3g
Annoskoko puolitettuna783g998kcal29.7g136.2g37.9g7.7g
Arvot/100g100g127kcal3.8g17.4g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257711