Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit201g261kcal6g4g26.1g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g562g1911kcal78.7g0g174.3g0g
Broilerinfilee (Snellman)803g667kcal131.7g13.7g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3132g5678kcal432.8g35.4g416.8g0g
Valittu annoskoko1566g2839kcal216.4g17.7g208.4g0g
Annoskoko puolitettuna783g1420kcal108.2g8.9g104.2g0g
Arvot/100g100g181kcal13.8g1.1g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325231