Maapähkinäsuklaajuustokakku

Kuumenna uuni 175 Asteeseen

Pohja:
Murenna Keksit, Suklaa, Maapähkinät ja sekoita voi joukkoon tehosekoittimessa.

Painele seos 23cm kakkuvuoan pohjalle ja laita kakkupohja jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.

Täyte:
Sekoita Tuorejuusto, kananmunat, kananmunankeltuaiset, sokeri, kermaviili ja maapähkinävoi tasaiseksi massaksi ja kaada täyte kakkupohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi.

Laita kakku uuniin n.50min kunnes kakun päällystä on jähmettynyt
Ota kakku uunista päällystän tekemisen ajaksi
Päällystä:
Sekoita kermaviili, maitosuklaa ja fariinisokeri kattilassa ja lämmitä miedolla lämmöllä kunnes suklaa on sulanut seokseen.

Lusikoi päällystä kakun päälle varovasti tasaiseksi kerrokseski ja laita kakku takaisin uuniin n.10min.

Anna kakun jäähtyä ja jähmettyä yön yli jääkaapissa.

Recipe by Nigella Lawson
Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Juspa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g150g675kcal11.5g102g24g5.4g
Suolapähkinä, taffel38g240kcal10.5g5.2g19.9g2.8g
Suklaa tumma 75g387kcal2.9g39.9g23.2g4g
Voi 38g272kcal0.4g0.1g30.5g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 375g626kcal28.1g15g48.7g9.7g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g130g170kcal17.1g0.4g10.8g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 45g128kcal7g0.1g11.2g0g
Sokeri 150g609kcal0g149.8g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 94g60kcal3g4.5g3.3g0g
Maapähkinävoi, luomu (Meridian), annos 10g187g1085kcal55.5g21.7g86.2g15.9g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 187g120kcal6g9g6.6g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen75g409kcal8.2g36.7g24.7g1.2g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g23g88kcal0g21.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3132g9735kcal300.4g812.4g578.2g78g
Valittu annoskoko1566g4868kcal150.2g406.2g289.1g39g
Annoskoko puolitettuna783g2434kcal75.1g203.1g144.6g19.5g
Arvot/100g100g311kcal9.6g25.9g18.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=327882