Haukipullat

Jauha haukifileet ja pekoni kahteen kertaan lihamyllyn läpi.

Lisää mausteet: tilli, ruohosipuli, suola, pieneksi pilkottu sipuli, sekä kaksi munaa.

Sekoita hyvin.

Sirotteli fiberhusk taikinamassan päälle ja sekoita uudelleen.

Käsin on paras sekoittaa.

Muotoile massasta pullia leivinpaperille.

Voit myös paistaa pannulla, mutta uunissa ei tarvitse käyttää rasvaa. 200 astetta 30min, vähempikin uuniaika varmaan riittäisi.

Ei ehkä tarvitsisi fiberhuskia ollenkaan.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Saanasamurai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 1205g1010kcal219.8g0g13.3g0g
Pekoni rasvainen 169g634kcal20.2g0g62.4g0g
Sipuli 48g15kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g12g1.2kcal0.2g0g0.1g10.2g
Kananmuna kuoreton 133g189kcal16.6g0.4g13.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3132g3698kcal514.8g5.4g179g22g
Valittu annoskoko1566g1849kcal257.4g2.7g89.5g11g
Annoskoko puolitettuna783g925kcal128.7g1.4g44.8g5.5g
Arvot/100g100g118kcal16.4g0.2g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424900