Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt1162g535kcal37.2g55.8g17.4g0g
Mannasuurimo tumma 116g359kcal11.8g69g2.1g6.4g
Kananmuna kuoreton 128g182kcal16g0.4g13.1g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g56g223kcal0g55.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai77g269kcal9.2g54.5g1.6g2.3g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g19g58kcal2g11.2g1.3g5.2g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7g63kcal0g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3136g3378kcal152.4g492.2g85g27.8g
Valittu annoskoko1568g1689kcal76.2g246.1g42.5g13.9g
Annoskoko puolitettuna784g844kcal38.1g123.1g21.3g7g
Arvot/100g100g108kcal4.9g15.7g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110888