Chilinen suklaakakku

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 241g1749kcal2.9g1g196g0g
Sokeri 478g1940kcal0g477.6g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)482g607kcal53g1.4g43.4g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 64g238kcal11.9g7.1g13.9g19.5g
Vehnäjauho puolikarkea 261g896kcal26.6g182.8g3.1g9.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g24g96kcal0g23.9g0g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen10g4kcal0.2g0.9g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3136g11087kcal189.2g1395.8g512.8g57.2g
Valittu annoskoko1568g5543kcal94.6g697.9g256.4g28.6g
Annoskoko puolitettuna784g2772kcal47.3g349g128.2g14.3g
Arvot/100g100g354kcal6g44.5g16.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125249