Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 98g222kcal15.7g0.5g17.6g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g490g578kcal84.8g6.4g21.6g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 350g149kcal1.3g14.4g0g0g
Lanttu 140g40kcal1.4g6.4g0.4g2.5g
Ruusukaali 175g43kcal2.4g3.4g0.9g4.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g175g49kcal1g10.4g0.3g4.4g
Paprika punainen 140g41kcal1.3g6.3g0.6g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3136g2244kcal215.8g95.6g82.8g28g
Valittu annoskoko1568g1122kcal107.9g47.8g41.4g14g
Annoskoko puolitettuna784g561kcal54g23.9g20.7g7g
Arvot/100g100g72kcal6.9g3g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142959