Sieni-pekoni kastike VHH

Kuullota sipuli ja pekoni pannussa, lisää voi ja sienet ja jatka paistamista kohtuullisella lämmöllä siten ettei sipulit pala.

Lisää osa kasvisliemestä sekaan, kun sienet ovat saaneet väriä.

Lisää loput kasvis-ja lihaliemet (lihaliemi syntyy samalla kun paistat pihvit toisella pannulla ja huuhdot paiston jälkeen pienellä vesimäärällä mehut pannusta, tässä kohtaa voi hyvin käyttää myös konjakkia tms.) Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna sulaa hiljalleen sekaan.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua hiljalleen.

Sakeuden saa säädettyä tummalla maizenalla kohdilleen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Vkarppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, paistettu 292g293kcal7.4g1.1g28g5.2g
Pekoni, paistettu 213g1095kcal35g0g107.8g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti133g372kcal4.5g7.4g35.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl266g904kcal5.3g8g93g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g40g30kcal3g3.8g0.2g0g
Oliiviöljy 53g470kcal0g0g53.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g40g291kcal0.4g0.4g31.9g0g
Kasvisliemi laimennettu 266g25kcal0.8g1.1g1.9g0.1g
Lihaliemi laimennettu 266g50kcal0g8g1.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3136g7059kcal112.8g59.6g707g10.8g
Valittu annoskoko1568g3529kcal56.4g29.8g353.5g5.4g
Annoskoko puolitettuna784g1765kcal28.2g14.9g176.8g2.7g
Arvot/100g100g225kcal3.6g1.9g22.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165804