Omenapiirakkaa pellillinen

Vaahdota munat ja sokerit.

Lisää sulatettu margariini, jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe ja kerma.

Kaada taikina leivinpaperilla suojatulle pellille ja laita kuoritus ja viipaloidut omenat taikinan päälle.

Ripottele omenoiden päälle fariinisokeria.

Paista 200 asteessa 1/2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 174g705kcal0g173.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g29g117kcal0g28.9g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)233g294kcal25.7g0.7g21g0g
Margariini, 60%, Rainbow58g321kcal0.5g0.5g35g0g
Vehnäjauho puolikarkea 114g390kcal11.6g79.6g1.4g4g
Sämpyläjauho (1dl = 70g) (Rainbow), annos 70g117g385kcal14g77g2.8g9.6g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl117g99kcal1.6g5.1g8.2g0g
Leivinjauhe 8.8g15kcal0.5g3.3g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 700g270kcal1.1g57.1g0.6g10.5g
Fariinisokeri18g71kcal0g17.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3136g5335kcal110g886.2g138g48.2g
Valittu annoskoko1568g2668kcal55g443.1g69g24.1g
Annoskoko puolitettuna784g1334kcal27.5g221.6g34.5g12.1g
Arvot/100g100g170kcal3.5g28.3g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173006